Vakkundige installatie en onderhoud van uw centrale verwarming

Specialist in centrale verwarming

Pelgrims Ivo is dankzij bijna 25 jaar ervaring een specialist in de regio van Keerbergen voor de installatie en het onderhoud van uw centrale verwarming. Ons aanbod is echter niet beperkt tot de traditionele verwarmingsketels. U kunt ook bij ons terecht voor vloerverwarming en ecologische alternatieven. Als erkend technicus kunnen wij eveneens uw systeem keuren.

Groene alternatieven

Pelgrims Ivo biedt ook verschillende ecologische manieren om te verwarmen. We hebben een uitgebreid aanbod aan warmtepompen, zonneboilers en zonnepanelen. Contacteer ons gerust om de beste opties voor uw woning of gebouw te bespreken.

Traditionele verwarming

We kunnen uw centrale verwarming op de traditionele manier installeren met een verwarmingsketel. Hierin heeft u verschillende opties, zoals hoogrendementsketels, condensatieketels, gas of stookolie. Afhankelijk van uw huis en budget bekijken we samen welke installatie het beste bij u past.

Radiatoren

We hebben een ruim aanbod aan klassieke radiatoren en sierradiatoren, zodat u voor elk interieur een passende radiator vindt. Wij zorgen vervolgens voor een perfecte installatie.

Vloerverwarming

Vloerverwarming zorgt voor een zalige warme vloer die de warmte aangenaam en gelijkmatig verspreidt. Hierbij gaat de warmte door de volledige ruimte en niet direct naar het plafond. U bespaart ook de plaats van radiatoren. Vloerverwarming is aansluitbaar op alle installaties, zowel op gas, stookolie of warmtepompinstallaties. Contacteer ons voor meer informatie.

Pelgrims Ivo

Uw chauffagist met meer dan 20 jaar ervaring!

Contacteer ons